medrek.se

Operationssjuksköterska/Vårdledare till Huddinge

Regioner
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Operationssjuksköterska/Vårdledare till Huddinge

Funktion PMI i Huddinge har två medicinska enheter som bedriver anestesi- och operationsverksamhet samt pre- och postoperativ vård. Vår verksamhet är omfattande, högspecialiserad och uppdelad på olika sektioner: Akut, Gynekologi, Ortopedi, Transplant, Urologi, ÖNH, Öppenvårdskirurgi samt Övre gastro. Vi utför riksuppdrag inom några av dessa specialiteter.

Vi har nyligen flyttat till nybyggda lokaler utrustade med den senaste tekniken. I samband med flytten har vi även startat upp verksamhet inom urologisk robotkirurgi samt börjat med robotkirurgi inom övre gastro.

Om tjänsten

Annonsen avser en grundtjänst som operationssjuksköterska med ett 50 % förordnande som vårdledare.

Vårdledaruppdraget innebär att operativt leda och planera den dagliga operationsverksamheten inom elektiv kirurgi. Du koordinerar teamen på salarna och verksamhetens operationsplanering i samarbete med de olika temana.

Vi erbjuder 

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som operationssjuksköterska är det hos oss du ska vara! 
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. 
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet forska och utbilda.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker dig som är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår verksamhet och vår gemenskap. För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens
  • Utbildningsbevis

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), sterilteknisk enhet och högspecialiserad smärtvård.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Jacqueline Björklund 
Omvårdnadschef Operation Huddinge
contacticon phone 08-585 809 85

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, tel. växel 08-585 800 00
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Referensnummer
171644

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska/Vårdledare till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset