medrek.se

Operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor samt intensivvårdssjuksköterskor till Astrid Lindgrens barnsjukhus

Ansök nu

Operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor samt intensivvårdssjuksköterskor till Astrid Lindgrens barnsjukhus

Barnoperation, Barnanestesi och Barnuppvaket är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn PMI) på Astrid Lindgrens barnsjukhus som nu blivit en egen funktion. I höst gör vi en nystart och behöver din hjälp för att nå våra mål. Vi finns i både Solna och i Huddinge. Karolinskas uppdrag är att bedriva sjukvård, undervisning och forskning på hög internationell nivå och för närvarande är vi rankade som sjunde bästa sjukhus i världen.

Vårt anställningserbjudande

På Barnoperation ingår vi i ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter och vi ser fram emot att du blir en av oss. Utmärkande hos oss är bredden och djupet på vår verksamhet vilket ger dig möjligheter både till kompetensutveckling och en utvecklande vardag.

Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö, erbjuder individuell schemaplanering och ett bra arbetsklimat där alla ges möjlighet att få vara med och påverka.

På Barnuppvaket vårdar vi barnen postoperativt ur ett familjecentrerat och barncentrerat omvårdnadsperspektiv på en egen övervaksplats.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som operations, anestesisjuk - eller intensivvårdssköterska på en operation, anestesi och uppvakningsavdelning kan vi erbjuda en unik arbetsplats där du dagligen kommer känna att du gör skillnad inte bara för patienten utan för hela familjen. Ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig individuellt anpassad introduktion med utgångspunkt i din tidigare erfarenhet och kompetens.

Karolinska kan hjälpa till med personalbostad.

Arbetsbeskrivning

På Barnoperation i Solna utförs bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. Vi är en dygnet runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med barnuppvaket, barnintensiven och neonatalavdelningarna.  

På Barnoperation i Huddinge är vi en liten och sammansvetsad enhet som har nischat sig mot barnoperationer. Vi har nu passerat den första nybyggnadsfasen och har kommit in i en mer stadigvarande period. Då vår sektion är liten har varje medarbetare möjlighet att sätta sin personliga prägel på verksamheten.

Vi vårdar majoriteten av alla opererade patienter inom Karolinska i åldrarna 0–18 år. Vår strävan är att vistelsen hos oss ska vara en positiv upplevelse för både barn och föräldrar. Att kunna förmedla trygghet och ge ett gott bemötande är viktigt för oss.

Du kommer att ha goda möjligheter till engagemang inom ett utvalt ansvarsområde.

Kvalifikationer

Krav: Specialistsjuksköterska inom operationssjukvård, Specialistsjuksköterska inom Anestesisjukvård, Specialistsjuksköterska inom Intensivvård.

Meriterande: Erfarenhet av barnoperation

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta i team. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kommer själv ofta med idéer och vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Just nu söker vi:

Operationssjuksköterskor till Barnoperation Solna

Operationssjuksköterska till Barn PMI Huddinge

Anestesi/intensivvård/barnsjuksköterska till Barnuppvaket Solna

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Till Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt\samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Vårdförbundet Solna, Anne Danielsson
Telefon
08-51775163

Namn
Vårdförbundet Huddinge, Mira Nyberg
Telefon
08-58580352

Dela detta jobb

Operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor samt intensivvårdssjuksköterskor till Astrid Lindgrens barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset