medrek.se

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker nu medarbetare till operationsverksamheterna i Huddinge och Solna.

Vi erbjuder 

Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder möjlighet att jobba med högspecialiserad innovativ operationssjukvård inom en rad olika områden, i en miljö präglad av närheten till forskning och utbildning.

Vi tillämpar en kompetensstege som synliggör utvecklings- och karriärvägar inom din profession. På vissa av våra enheter pågår ett projekt med fokus på förkortad arbetstid. Vi erbjuder en individanpassad introduktion utifrån dina behov.

Om tjänsten

Du ingår i det tvärprofessionella operationsteamet där du som operationssjuksköterska har en central roll i omhändertagandet av patienten. Du är schemalagd dag, kväll och helg. På våra enheter tillämpar vi individuell schemaplanering eller fasta scheman, beroende på placering.

Vi söker

Vi tror att du är en positiv och engagerad person som vill utvecklas inom din profession. Flexibilitet, problemlösning och gott samarbete är en självklarhet för dig. Tidigare yrkeserfarenhet inom din profession är meriterande, men du som vill börja din karriär hos oss är lika välkommen!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Kontakt

Sara Hellsten, Omvårdnadschef Transplantation och akutoperation i Huddinge, tel. 08-58581659.

Carmen Skarin, Omvårdnadschef Buk och ÖNH i Huddinge, tel. 08-58580713.

Jennie Sandberg, Omvårdnadschef Thoraxoperation i Solna, tel. 08-51777075.

Maria Klahr-Wikström, Omvårdnadschef Buk, Neuro- och ÖNH operation i Solna, tel. 072-4653729.

Caroline Wetterberg, Omvårdnadschef Trauma- och akutoperation i Solna, tel. 073-7463281.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens
  • Utbildningsbevis

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset