medrek.se

Operationssjuksköterskor till Öron Näsa Hals dagkirurgi, Danderyd

Regioner
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till Öron Näsa Hals dagkirurgi, Danderyd

Vi söker 4 specialistsjuksköterskor inom operation till Öron Näsa Hals dagkirurgi.
 
Öron Näsa Hals (ÖNH) Karolinska öppnar ny enhet på Danderyd 2 i Mars 2020. Enheten kommer att bedriva mottagning, dagkirurgi och polikliniska operationer inom basal och specialiserad ÖNH.
Verksamheten kommer ha stort fokus på utbildning av olika professioner inom ÖNH, samt bedriva forskning.
Vårt uppdrag är cirka 15.000 besök per år fördelat på mottagning och dagkirurgi. Vi bygger framtidens vårdenhet med ett starkt patient-och teamfokus. Vi söker Dig som vill vara med från start. 
 
Om tjänsten
Du kommer arbeta som operationssjuksköterska på dagkirurgisk operation, ÖNH Danderyd. 
Du får ett spännande och utmanande arbete där Du får vara med och bygga framtidens ÖNH enhet med utbildning och forskningsuppdrag.
Vi strävar efter gott teamarbete där vi sätter patienten i fokus.
Du kommer ingå i det tvärprofessionella operationsteamet, där du som operationssjuksköterska har en central roll i omhändertagandet av patienten. 

Vi söker

  • Dig som är intresserad av att arbeta med dagkirurgiska patientflöden inom Öron Näsa Hals
  • Vill arbeta med både barn och vuxna 
  • Som har god samarbetsförmåga och tar ansvar i teamet
  • Dig som är trygg och kunnig i din roll som operationssjuksköterska
  • Du har ett teamorienterat förhållningssätt


I en av tjänsterna kommer det finnas möjlighet att arbeta 50 % med operationsplanering. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. 
Meriterande: Med flera års dokumenterad erfarenhet av operationsverksamhet inom ÖNH. 
Gärna tidigare erfarenhet av operationsplanering. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Urval och tillsättning sker löpande. 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterskor till Öron Näsa Hals dagkirurgi, Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset