medrek.se

Operationssjuksköterskor till Solna

Regioner
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till Solna

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med variation, där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och kompetenta kollegor? Då ska du söka till oss.
Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med högteknologisk avancerad operationssjukvård med nära koppling till forskning och utveckling. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där din arbetsmiljö präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo tillsammans med mycket kompetenta kollegor. 
 
I Solna har vi tre sk funktionsområden inom vår operationsverksamhet Neuro-, öron- och bukoperation, Trauma och akutoperation samt Thoraxoperation.  
 
Inom Neuro-, öron- och bukoperation bedriver vi anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad minimalinvasiv (t.ex. robotassisterad) samt öppen abdominell kirurgi, högspecialiserad ÖNH-kirurgi med inriktning på cancer samt högspecialiserad neuroanestesi och -operation där Karolinska är ensamutförare i SLL. Robotassisterad kirurgisk verksamhet är ett starkt utvecklings- och innovationsområde. Neuroanestesi och operation innefattar även interventionella procedurer, som är ett profil- och fokusområde för Karolinska. 
 
Inom Trauma och akutoperation bedriver vi anestesi- och operationsverksamhet inom trauma, akut kirurgi, obstetrik, ortopedi och plastikkirurgi samt interventionell verksamhet. 
 
På Thoraxoperation bedriver vi anestesi och operationsverksamhet samt intensivvård inom thorax- och kärlkirurgi och även anestesi vid interventionella procedurer. 
 
Vi erbjuder 
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ, där vi är inkluderande och omtänksamma och där vi hjälper varandra framåt. 
 
Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.
 
Vi ser till individen och har infört en kompetensstege där du som medarbetare kan göra karriär både kompetens- och lönemässigt utan att behöva byta arbetsplats. Därtill kan du forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska. 
 
Om du inte bor i Stockholm i dagsläget så har vi möjlighet att hjälpa dig med bostad. 
 
Vi söker 
Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap. 
 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård. 
 
Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska! 
 
I din ansökan får du möjlighet att fylla i vilket område du företrädesvis mest är intresserad av.
 
Din ansökan ska innehålla: 
-    CV 
-    Personligt brev 
-    Yrkeslegitimation 
-    Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 
-    Utbildningsbevis 
 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt

Liz Rauhofer 
Vårdenhetschef, Thorax-, kärloperation & THIVA
contacticon phone 073 – 504 82 16

Ann-Britt Johansson 
Vårdenhetschef Buk, neuro och ÖNH operation, Solna
contacticon phone 08-517 773 72
contacticon mobile ann-britt.j.johansson@sll.se

Erika Tärnblom 
Vårdenhetschef, Trauma och akut, ortopedi, plastik
contacticon phone 08-517 744 99
contacticon mobile erika.tarnblom@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Operationssjuksköterskor till Solna

Karolinska Universitetssjukhuset