medrek.se

Öppen ansökan för Falck Ambulans, Stockholm

Falck Ambulans i Stockholm växer och vi kommer i framtiden behöva fler medarbetare. Ett nytt avtal med Stockholms läns landsting har skrivits under, där Falck Ambulans kommer att driva ambulansverksamhet från mitt-syd till syd. Detta innebär att nya områden så som Värmdö, Nacka, Farsta och Hägersten tillkommer. Det nya avtalet börjar gälla 1 februari 2019.

I dagsläget driver vi amublansverksamhet i Södertälje, Västerhaninge, Nynäshamn, Tyresö, Skärholmen, Botkyrka och Haninge.

Vi söker därmed:  

Specialistutbildade sjuksköterskor  
Grundutbildade sjuksköterskor med akuterfarenhet  
Undersköterskor med vidareutbildning inom ambulanssjukvård  

Detta är en öppen ansökan för DIG som är intresserad av att arbeta i ambulansen hos oss. Kanske har du redan erfarenhet inom ambulansen och funderar på att söka dig vidare? Då ser vi gärna att du söker till oss!  

Är du specialistutbildad sjuksköterska utan erfarenhet inom ambulansen? Vi erbjuder våra anställda 6 till 8 veckors introduktion!

Övriga krav:  

Flytande svenska, tal och skrift  
B-körkort med god körvana  

Tillträde: Enligt överenskommelse  
Omfattning: Enligt överenskommelse. 
Lön: Enligt överenskommelse
Jour: Ambulanssjuksköterskor är jourfria – Ambulanssjukvårdare beräknas vara jourfria oktober 2018 
Ett flexibelt schema med dina önskemål i beaktning.

Med vänliga hälsningar   
Elham Assgari   
HR-koordinator   
Elham.assgari@se.falck.com   
073 312 07 85   

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare. 

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.
 

Dela detta jobb

Öppen ansökan för Falck Ambulans, Stockholm

Falck Ambulans