medrek.se

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker engagerade anestesisjuksköterskor

Regioner
Utgår

2020-06-10

Ansök nu

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker engagerade anestesisjuksköterskor

Söker du ett arbete på dagtid där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i en verksamhet som kännetecknas av snabba flöden, korta vårdtider och ett mycket nära samarbete mellan de olika professionerna? Då ska du söka till oss.

Om oss

Vi på öppenvårdsoperation utför operationer inom ortopedi, gynekologi, urologi, gastro (endoscopiverksamhet), ÖNH, plastik samt accesskirurgi. Verksamheten är dynamisk och fler områden kan därför tillkomma.

Öppettiderna är i dagsläget kl. 07-17 måndag till torsdag samt kl. 07-15 på fredagar. Verksamheten har ett högt flöde och patienterna stannar i genomsnitt tre till fyra timmar.

Vår dagkirurgiska enhet består av fyra operationssalar samt egen pre-och postoperativ avdelning. I dag består öppenvårdsoperation av två mindre enheter, men vi ser med glädje fram emot att flytta ihop i gemensamma och större lokaler i maj.

Om tjänsten

Arbetet på den dagkirurgiska enheten är mycket självständigt och ställer stora krav på gott yrkeskunnande och flexibilitet. Du kommer även till viss del arbeta på vår tillhörande pre- och postoperativa avdelning.

Vi söker

Vi vänder oss till dig som har en ambition att utvecklas i din profession och som har har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden för att kunna vidareutveckla vår verksamhet.

Hos oss är teamarbete viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi har högt i tak och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och vi vill att du trivs i en miljö där du får använda din flexibilitet, problemlösnings- och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom anestesisjukvård. Har du tidigare erfarenhet är det meriterande. Oavsett erfarenhet erbjuder vi dig en personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla: 

  1. CV 
  2. Personligt brev 
  3. Yrkeslegitimation 
  4. Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 
  5. Utbildningsbevis 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker engagerade anestesisjuksköterskor

Karolinska Universitetssjukhuset