medrek.se

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker engagerade operationssjuksköterskor

Regioner
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker engagerade operationssjuksköterskor

Vill du utvecklas som operationssjuksköterska i en omväxlande roll och arbeta dagtid? Då ska du söka till oss på Öppenvårdsoperation! Här får du möjlighet att utveckla din kompetens inom en rad olika specialiteter.

Om oss 

Vi på öppenvårdsoperation utför operationer inom ortopedi, gynekologi, urologi, gastro (endoscopiverksamhet), ÖNH, plastik samt accesskirurgi. Verksamheten är dynamisk och fler områden kan därför tillkomma.  

Öppettiderna är i dagsläget 07-17 måndag till torsdag samt 07-15 på fredagar. Verksamheten har ett högt flöde och patienterna stannar i genomsnitt tre timmar.  

Vår dagkirurgiska enhet består av fyra operationssalar samt egen uppvakningsavdelning.  

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som operationssjuksköterska är det hos oss du ska vara!        
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.    

Vi söker 

Då vi i vår verksamhet utför operationer inom ett flertal specialiteter så är det viktigt att du har en ambition att utvecklas i din profession och att du har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden för att kunna vidareutveckla vår verksamhet.  

Hos oss är teamarbete viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi har högt i tak och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och vi vill att du trivs i en miljö där du får använda din flexibilitet, problemlösnings- och samarbetsförmåga.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård. För att trivas hos oss så tror vi även att du har några års erfarenhet i rollen som operationssjuksköterska. 

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska! 

Din ansökan ska innehålla: 

  1. CV 
  2. Personligt brev 
  3. Yrkeslegitimation 
  4. Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 
  5. Utbildningsbevis 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Ingalill Schölander 
Omvårdnadschef
08-585 840 36
072-580 86 32

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker engagerade operationssjuksköterskor

Karolinska Universitetssjukhuset