medrek.se

Hälsan och Stressmedicin, Hälsan & Arbetslivet, Skaraborg

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin. 

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Vi söker en ny medarbetare till enheten i Skaraborg. Vi har mottagningar i Skövde, Lidköping och Falköping. Vi erbjuder en heltidstjänst, men omfattningen kan diskuteras.

Hälsan & Arbetslivet arbetar utifrån ett systematiskt arbetsmiljöperspektiv (SAM) inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap. Vi deltar i ett flertal projekt, såväl regionala som nationella, inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter 
Arbetet sker på organisations-, grupp- och individnivå och är av främjande, förebyggande och återskapande karaktär. En del av arbetet är ledarutveckling, grupputveckling, arbetsförmågebedömningar, genomförande av föreläsningar/utbildningar, konflikthantering och att ta emot enskilda individer för samtalsstöd, ofta handlar det om personer med stressrelaterad problematik. 

Arbetet bygger också på att skapa och bibehålla goda relationer med regionens chefer, HR och medarbetare. Du arbetar i team som består av ergonomer, företagsläkare, företagssköterskor, arbetsmiljöingenjör och FHV sekreterare.

Kvalifikationer 
Vi söker en leg. psykolog, eller beteendevetare gärna med specialistkompetens inom arbets- och organisationspsykologi. Erfarenhet av arbete med ledarutveckling/ledningsgrupper samt utbildning inom KBT lägst steg 1 är meriterande. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet från kliniskt arbete med intresse för samarbete och utveckling av kundrelationer. Erfarenhet från företagshälsovård eller annat arbete inom intäktsfinansierad verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt 
Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång.

Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.

Dagtjänstgöring med flextid tillämpas. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1 
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Referensnummer 2019/2226

Kontakt    
Enhetschef Suzanne Essgärde Tornstierna, 0722-39 54 01
HR-chef Kerstin Hammerbo, 0767-64 99 30

Facklig företrädare    
Stina Borén, SACO, 010-441 45 88

Sista ansökningsdag 2019-04-23

Leg. psykolog/beteendevetare med arbetsorganisatorisk kompetens.

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-23

Ansök nu

Dela detta jobb