medrek.se

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du arbeta på en klinik med goda medicinska resultat? Trivs du med ett självständigt arbete där du får utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! 

Vi söker

Invånarna på Höglandet blir fler, så även vi! Vi söker nu en överläkare inom obstetrik och gynekologi till vår verksamhet på Höglandssjukhuset i Eksjö. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat. Vår klinik har ett utpräglat teamtänk där vi ser styrkan i att arbeta tillsammans.

De verksamheter kliniken hanterar är allmän gynekologi, infertilitet, urologisk gynekologi, dysplasi, onkologi, ultraljud, kvinnohälsa/ungdomsmottagning och obstetrik. Vi har även en relativt nystartad specialistmödravård som sker i samarbete med medicinkliniken. Vi erbjuder dig ett brett arbete inom spännande ämnesområden!  
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som överläkare får du möjlighet att arbeta självständigt inom ämnesområdena, samtidigt som du själv får utveckla arbetsområden och delta i processarbeten. Du kommer arbeta mycket i team och lägga stor vikt vid förbättringsarbete. I tjänsten ingår även handledning av kolleger, läkarstudenter och randande distriktsläkare. Du samarbetar med övriga kliniker i regionen och framförallt med våra patienter! I tjänstgöringen ingår jourverksamhet vardagar och helger.

För att du ska trivas hos oss

Du ser dig som en lagspelare och skiljer på det personliga och professionella. Du har förmåga att behålla lugnet samt avväga och prioritera även i stressande eller pressande situationer. Då en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och trivs med att självständigt planera och strukturera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Vi ser gärna att du har bakjourskompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-243 57 06. Sista ansökningsdag är den 30 april 2020. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Höglandssjukhuset i Eksjö hamnade på andra plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

På kvinnokliniken i Eksjö vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Här föds omkring 1250 barn om året och det jobbar cirka 115 medarbetare. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården utgör en del av kvinnokliniken.

Eksjö kallas ”den unika trästaden” och ligger på småländska höglandet nära naturen och med fina löp- och skidspår runt knuten. Naturen är underbar och bjuder på många möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Det är en fantastisk stad med bra skolor för barn i alla åldrar och en gymnasieskola med mycket gott rykte tack vare sina goda resultat. 

 

 

 

logga

Överläkare

Regioner
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb