medrek.se

Överläkare Endokrinologi – Förenade Arabemiraten

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-18

Ansök nu

Överläkare Endokrinologi – Förenade Arabemiraten

Vi söker en Överläkare inom Endokrinologi till Rashid Center for Diabetes & Research pa Sheikh Khalifa Medical City Ajman, Förenade Arabemiraten. En spännande tjänst som ger dig möjlighet att göra skillnad, på riktigt!

Vilka vi är

GHP Specialty Care AB är ett svenskt börsnoterat vårdföretag med ca 500 anställda i Norden och Mellanöstern. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Rashid Center for Diabetes and Research (RCDR) ar ett multidisciplinärt “Center of Excellence” på SKMCA. Inom detta högspecialiserade center bedrivs utredning och state-of-the-art behandling av diabetes inklusive komplikationer, överviktsenhet samt endokrina sjukdomar. Här finns endokrinologer, diabetesjuksköterskor, fotsårsteam, dietister, ögonläkare och tandläkare. Utöver detta finns även en nyöppnad barnendokrinologisk mottagning, apotek samt laboratorium - allt i samma byggnad!

Läs mer om oss på www.skmca.ae

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation med Specialistkompetens i endokrinologi med minst 3 års erfarenhet inom din specialisering.

Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö i multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter.

Vi ser även att du kan planera och arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter egenskaper som bra kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig och har en positiv grundinställning till arbetet.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta HR: susanna.stanzel@skmca.ae.

I din ansökan önskar vi ett CV. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Överläkare Endokrinologi – Förenade Arabemiraten

GHP Specialty Care AB