medrek.se

Överläkare i barnurologi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Överläkare i barnurologi

Vi erbjuder
Barnurologi är en del av den medicinska enheten Barnkirurgi. Vi har en stor barnurologisk verksamhet som omfattar allt från basal urologi på barn till mycket komplex högspecialiserad vård. Karolinska har tillstånd att bedriva nationell högspecialiserad vård inom viss avancerad barnkirurgi vilket innefattar blåsexstrofi, vaginalatresi och anorektala missbildningar. Det finns mycket goda förutsättningar för forskning.

Om tjänsten
Tillsvidareförordnande på heltid som överläkare i barnurologi. Jour och beredskap ingår. Du ingår i den barnurologiska arbetsgruppen.

Som överläkare är du ansvarig för att tillsammans med övriga överläkare leda och utveckla den barnurologiska verksamheten.

Arbetsplatsen är förlagd till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Vi söker
Vi söker dig som
- har intresse av att leda och utveckla vår barnurologiska verksamhet
- har god samarbetsförmåga

Kvalifikationer
Krav: Svensk läkarlegitimation och specialistbevis i Barn- och Ungdomskirurgi, disputation, bakjourskompetens i barnkirurgi, omfattande klinisk kompetens i barnurologi

Meriterande: Docentur, erfarenhet av minimalinvasiv kirurgi

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Överläkare i barnurologi

Karolinska Universitetssjukhuset