medrek.se

På Södertälje Sjukhus arbetar vi processorienterat där VO Kirurgi-Ortopedi-Urologi är en av huvudprocesserna. Vi har en stor ledprotes- samt fotkirurgisk verksamhet och utför även artroskopisk kirurgi i axlar och knän samt basal handkirurgi. Vårt elektiva upptagningsområde består av 128 000 invånare och det akuta upptagningsområdet av 221 000 invånare. Nu söker vi en bakjourskompetent ortoped med profilering mot frakturkirurgi då det akuta uppdraget successivt ökat de senaste åren. Det är också värdefullt om du har erfarenhet av fotkirurgi eller övre extremitetskirurgi. Vi erbjuder dig hög delaktighet och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som vill ta ett ansvar för vår akuta ortopediska verksamhet. Därför ska du välja att arbeta på Södertälje Sjukhus: 

- Helt nytt sjukhus med lokaler anpassade för framtidens sjukvård
- Korta beslutsvägar 
- Bra samarbetsklimat 
- Medarbetardriven förbättringsverksamhet
- Stora möjligheter att påverka 
- En del av Region Stockholm och en del av Storstockholm  
- En stad med nära till natursköna områden 
- Möjlighet till ett högkvalitativt boende till rimligt pris 

Dina personliga egenskaper:  

Förmåga att samarbeta är viktig och vi lägger därför stor vikt på personliga egenskaper. Vi bedriver mycket utbildning inom verksamhetsområdet. Intresse för utbildningsfrågor är därför prioriterat. 

 

Dina kvalifikationer:  

Bakjourskompetent specialist i ortopedi.

 

Anställningsform:  

Heltid, 40 timmar/vecka, tillsvidareanställning.

 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Direktbuss från Liljeholmen tar 25 minuter. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Överläkare i ortopedi, VO KOU, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb