medrek.se

Överläkare i pediatrisk neurokirurgi

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Överläkare i pediatrisk neurokirurgi

Vi erbjuder
Medicins enhet (ME) Neurokirurgi vid Karolinska Universitetssjukhuset Solna är ensam i sitt slag inom Region Stockholm och bedriver högspecialiserad vård inom neurokirurgins samtliga subspecialiteter, inklusive strålkirurgi och barnneurokirurgi.

ME Neurokirurgi har ett upptagningsområde som omfattar drygt två miljoner invånare i Stockholm och på Gotland. Utöver detta har ME Neurokirurgi en omfattande utomläns- och utlandsverksamhet. Verksamheten bedrivs i såväl öppen- som slutenvård, med intensivvård, intermediärvård och vård på neurokirurgisk avdelning. Förutom den kliniska verksamheten har den ME Neurokirurgi ett stort åtagande avseende Forskning och undervisning.    

Om tjänsten
Som överläkare inom pediatrisk neurokirurgi är man ansvarig för den neurokirurgiska delen av neuropediatriska verksamheten på Karolinska universitetssjukhuset. I tjänsten ingår uppdraget att planera, arbetsleda och kvalitetskontrollera den neurokirurgiska verksamheten. I tjänsten ingår uppdraget att kunna delta i ME neurokirurgis jourlinjer. Inom ramen för denna tjänst förväntas man delta i enhetens forsknings- och utbildningsuppdrag.                     

Vi söker
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga samt klinisk färdighet inom barn neurokirurgi. Vidare har du förmåga att arbeta med svårt sjuka barn och deras närstående. Du vill bidra till enhetens forskningsaktivitet och utbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
KravLegitimerad läkare med specialistkompetens inom Neurokirurgi. Bakjourskompetent inom neurokirurgi. Godkända meriter för överläkartjänst av sakkunniggrupp. Kompetens att självständigt handlägga och operera CNS tumörsjukdomar, CNS missbildningar, hydrocefalus, samt epilepsi. 

Meriterande: Dokumenterad erfarenhet som lärare på universitetsnivå och dokumenterat vetenskaplig produktion.
                    
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Överläkare i pediatrisk neurokirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset