medrek.se

Åland är ett svenskspråkigt självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bl.a. hälsovårdens område. Åland har drygt 29 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad sjukvård.

Ålands hälso- och sjukvård söker en ordinarie ÖVERLÄKARE INOM ANESTESI och INTENSIVVÅRD.

Anestesikliniken erbjuder ett jobb där du kan vara delaktig i klinikens utveckling och utöva stort inflytande över verksamhetens utformning. Operationsavdelningen utför drygt 2 000 operationer/år inom ett brett område. Intensivvårdsavdelningen har ca 300 patienter/år och ansvaret för de patienter som vårdas där delas med medicinkliniken och kirurgkliniken. ÅHS har även förlossningsavdelning och en akutmottagning som är öppen dygnet runt med ca 10 000 besök/år.

Vi söker dig som är specialistläkare (specialläkare) inom anestesiologi och intensivvård och kan arbeta både självständigt och i team. God klinisk erfarenhet och goda språkkunskaper i svenska är viktigt. Vana vid inläggning av pacemaker och subkutana infusionsportar är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Behörig för tjänsten är den som av Valvira (tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården i Finland) beviljats rätt att utöva specialistläkaryrket som legitimerad yrkesutbildad person.

Lön och anställningsvillkor enligt avtal. Anställningen inleds med sex månaders prövotid.

ÅHS hjälper vid behov med bostad.

Närmare upplysningar om tjänsten ger klinikchef Runo Härgestam, tfn +358-457 595 8175 eller per e-post runo.hargestam@ahs.ax.

För mera information om Ålands hälso- och sjukvård se www.ahs.ax. För information om Åland och om att flytta till Åland se www.aland.ax och till www.alandliving.ax

Vill du vara med och utveckla vår klinik på Åland - ett enspråkigt svenskt område några timmar från Stockholm men med boende i skärgårdsmiljö eller småstad? Välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar

enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

05.09.2018

Kontakta

klinikchef Runo Härgestam, tfn +358-457 595 8175 eller per e-post runo.hargestam@ahs.ax

Hemsida

http://www.ahs.ax

Överläkare inom anestesi och intensivvård

Regioner
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

Dela detta jobb