medrek.se

Åland är ett svenskspråkigt självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bl.a. hälsovårdens område. Åland har ca 29 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad sjukvård.

Ålands hälso- och sjukvård söker nu ÖVERLÄKARE INOM PEDIATRIK.

Barn- och ungdomskliniken har vakanta överläkartjänster och befinner sig i ett expansivt skede, varför jag och kollegan Maria söker nya kollegor som vill fortsätta bygga upp vår klinik.

Vi erbjuder ett jobb där du kan utöva stort inflytande över verksamhetens utformning och där jourbördan är måttlig tack vara mångårigt samarbete med trogna långtidsvikarier från Ystad till Haparanda. I dagsläget har vi inte behövt använda oss av hyrläkare och vi anlitar välrenommerade mångåriga konsulter inom vissa nyckelområden.

Barn- och ungdomskliniken består av en vårdavdelning med 6 vårdplatser, en poliklinik med ca 4 000 besök per år samt barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning. Kliniken ansvarar för att leda habiliteringsverksamheten. Vi har även en ätstörningsmottagning med dagvård.

Vill du vara med och utveckla pediatriken på Åland - ett enspråkigt svenskt område några timmar från Stockholm men med boende i skärgårdsmiljö eller småstad?

Vi kan erbjuda "konkurrensmässig" lön.

För mera information om Ålands hälso- och sjukvård se www.ahs.ax

För information om Åland och om att flytta till Åland se aland.ax och alandliving.ax

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar

enligt överenskommelse

Kontakta

Christian Johansson, spec. pediatrik, klinikchef per e-post: christian.johansson@ahs.ax, +358-(0)457-529 1033.

Hemsida

http://www.ahs.ax

Överläkare inom pediatrik

Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb