medrek.se

Åland är ett svenskspråkigt självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bl.a. hälsovårdens område. Åland har cirka 29 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad sjukvård.

Psykiatriska kliniken vid Ålands hälso- och sjukvård lediganslår ett vikariat (heltid) ÖVERLÄKARE till vuxenpsykiatriska mottagningen.

Psykiatriska kliniken har hand om den psykiatriska specialsjukvården i landskapet. Till kliniken hör förutom vuxenpsykiatriska mottagningen även psykiatriska avdelningen med 14 vårdplatser, psykiatriska dagavdelningen med 10 vårdplatser och psykiatriska rehabiliteringsmottagningen. Klinikens mål är att ge en god evidensbaserad vård med patienten i fokus. Kliniken finns i nybyggda lokaler på sjukhusområdet, vilket möjliggör goda kontakter till övrig hälso- och sjukvård.

Vid vuxenpsykiatriska mottagningen arbetar 4 psykologer, 2 socialkuratorer, 6 sjukskötare, 1 psykoterapeut, 1 avdelningsskötare, 1 AT-läkare och 2 specialistläkare. De flesta i personalen har psykoterapiutbildning av olika slag. Mottagningen samarbetar med övriga enheter inom kliniken, andra kliniker inom ÅHS och med Mariehamns stads beroendemottagning med flera.

Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i välfungerande team. Det finns möjlighet att påverka innehållet i arbetet enligt önskemål i viss utsträckning. Är du intresserad av ett annat arbetsupplägg än vanligt heltidsarbete kan det gå att ordna. Jourtjänstgöring från hemmet ingår i arbetet men jourbelastningen är rimlig tack vare inhoppare. Vi kan erbjuda konkurrenskraftig lön. Jourersättning enligt avtal. ÅHS hjälper vid behov med bostad.

För mera information om Ålands hälso- och sjukvård se www.ahs.ax

För information om Åland och om att flytta till Åland se aland.ax och alandliving.ax.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar

enligt överenskommelse

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.05032018

Kontakta

klinikchef Ari Lahti, +358 (0) 18 535 355, ari.lahti@ahs.ax

Hemsida

http://www.ahs.ax

Överläkare inom psykiatri

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb