medrek.se

Akutmottagningen har helt nya lokaler sedan två år och i och med det även nytt arbetssätt, vi arbetar linjelöst och ser till hela patienten. Helt integrerad i akutmottagningen är också Södertälje Närakut. Akutmottagningen är ett eget verksamhetsområde, VO Akut, sedan ett år och vi önskar nu utveckla verksamheten vidare. Det vill vi göra tillsammans med dig! Vi har korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka vår egen arbetsplats. Akutmottagningen och närakuten är inne i en utveckling där personalen inom VO Akut mycket aktivt deltar. Tillgången på sjukvård kommer att förändras i södra delen av regionen.

Vi är ett akutsjukhus med specialistvård inom geriatrik, internmedicin, kirurgi, obstetrik-gynekologi, ortopedi, pediatrik, palliativ vård och urologi. Vi har en strategisk placering vid stora genomfartsleder vilket bl.a. leder till att vi årligen omhändertar allt från svåra traumapatienter till mindre sjuka barn. Södertälje sjukhus satsar också på innovation och nya tekniker. 

Dina kvalifikationer:  

Vi söker dig som vill hjälpa oss att vidareutveckla vår akutmottagning. Vi behöver dig som vill bidra och prova nya arbetssätt och som har intresse för flödesorganisation ur akutläkarperspektiv samt handledning. Vi ansvarar för AT-läkarna som gör ett sammanhållet 6-månaders block i akutsjukvård och det är därför viktigt med ett starkt intresse för utbildning. Intresse för forskning är meriterande.

 

Dina personliga egenskaper:  

Det är viktigt för oss att du är rätt person med eget driv. Vi arbetar i lag med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor varför din plats i gruppen och den dynamik den skapar blir viktig.

 

Anställningsform:  

Arbetet avser heltid och är tillsvidare.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.   

Intervjuer sker löpande under anställningstiden.

 

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Överläkare och två specialistläkare i akutsjukvård, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb