medrek.se

-->

Överläkare samt specialistläkare till Rekonstruktiv plastikkirurgi i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-17

Ansök nu

Överläkare samt specialistläkare till Rekonstruktiv plastikkirurgi i Solna

Vill du vara med på den fortsatta utvecklingen av högspecialiserad rekonstruktiv plastikkirurgi på ett världsledande sjukhus? För dig som trivs i en miljö där du får lösa komplexa patientfall i tätt samarbete med dina kollegor finns nu möjlighet att vara del av ett team som drivs av att utveckla specialiteten inför framtiden. Har du ett growth mindset och vill omfamna komplexitet? Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Ser du möjligheten i denna utmaning? Sök dig då till oss!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en unik möjlighet att delta i den fortsatta uppbyggnaden av högspecialiserad rekonstruktiv plastikkirurgi. 

Om tjänsten
Sektionen för Rekonstruktiv plastikkirurgi deltar med rekonstruktiv kirurgi inom ett stort antal områden, både efter trauma, brännskador och cancerkirurgi. Inom tumörverksamheten har vi idag ett nära samarbete med bland annat Bröstcentrum, Centrum för hudtumörer, huvud-hals-cancer, traumaortopeden, bäckencancer och muskuloskeletala tumörer. Vi är Sveriges största centrum för kirurgi för könsdysfori.

I de utlysta tjänsterna ingår arbete inom all verksamhet på sektionen för allmän plastikkirurgi och mikrokirurgi. Vidare ingår i tjänsten att självständigt driva kliniska uppdrag, arbetsleda och instruera yngre kollegor.

Undervisning ingår i tjänsten då vi är den enda enheten inom Region Stockholm som utbildar specialister inom plastikkirurgi vilket innebär undervisning inom all slags rekonstruktiv plastikkirurgi. Vi utbildar även kollegor inom andra specialiteter.

En viktig del av vårt arbete är att mäta är utveckling och mätning av kvalitetsutfall och identifiera nya kvalitetsmått för att förbättra våra resultat samt patientflöden.

Jourtjänstgöring sker i form av beredskap i hemmet.

Vi söker
Till vår enhet söker vi två specialistläkare och en överläkare som är positiva och drivna plastikkirurger med bred kompetens och stor erfarenhet av plastikkirurgiska rekonstruktioner som vill fortsätta utveckla kliniken till en absolut världsledande enhet. Tydlig dokumenterad och pågående forskning värdesätts högt.

Vår verksamhet är mycket komplex och dynamisk – flexibilitet och problemlösning är centralt för att lyckas i rollen.

Vårt förhållningssätt till våra kollegor är ”Tillsammans är vi Karolinska” vilket innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att alla verksamheter inom sjukhuset ska lyckas. 

Kvalifikationer
Krav
Legitimerad läkare med specialistbevis i plastikkirurgi.
Dokumenterad erfarenhet inom avancerad plastikkirurgi.

Meriterande
Kompetens inom mikrokirurgi
Disputerad 
Intresse för forskning och undervisning. Tydligt dokumenterad och pågående forskning värdesätts högt.

Gediget intresse för kvalitetsutfall är meriterande.

För överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten 1 september 2021.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Överläkare samt specialistläkare till Rekonstruktiv plastikkirurgi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset