medrek.se

Överläkare till ambulansverksamhet sökes!

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2018-08-01

Ansök nu

Överläkare till ambulansverksamhet sökes!

Vår ambulansöverläkare, Roger Rüden, som har varit väldigt omtyckt hos oss kommer tyvärr att gå i pension. I och med detta söker vi någon som vågar ta hans plats och ta sig an hans uppdrag! Vi befinner oss i en speciell verksamhet, där ditt arbete som överläkare till största del kommer innefatta en administrativ tjänst med bland annat: 

  • Planera och leda utbildning 
  • Hantering av avvikelser, dialog med patientnämnd och IVO utredningar 
  • Behandlingsanvisningar 
  • Delegeringar 
  • Utvecklingsarbete 
  • Samverkan med andra ambulansvårdgivare, vårdgivargrannar och andra blåljusverksamheter. 
  • Gemensamt med SLL:s chefsläkare för ambulanssjukvård och de andra ambulansvårdgivarnas ambulansöverläkare, utveckla ambulanssjukvården i Stockholm. 

Trots en administrativ tjänst, så händer mycket hos oss! Vi kan lova dig, som har den kompetens vi söker, att du kommer till en arbetsplats som kommer att ge dig värdefull erfarenhet. Du bör vara en person som gillar utmaningar och kan arbeta både självständigt, men även med våra fantastiska kollegor. I och med nytt avtal med Stockholms läns landsting, kommer Falck Ambulans även att växa från och med 1 februari 2019. Vi kommer att driva ambulanssjukvården i hela södra Stockholm med sammanlagt 250 stycken specialistutbildade sjuksköterskor, sjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. 

Vill du vara en del av vår utveckling?  

Sök denna tjänst idag!

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta: 

Roger Rüden 
Ambulansöverläkare 
Roger.Ruden@se.falck.com 

Eller 

Per Ryding 
Verksamhetschef 
Per.Ryding@se.falck.com 
Falck Ambulans, Stockholm 

Allmäna frågor kring rekryteringsprocessen hänvisas till Elham Assgari, HR-Koordinator.

Elham.Assgari@se.falck.com alternativt 073 312 07 85

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare. 

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.
 

Dela detta jobb

Överläkare till ambulansverksamhet sökes!

Falck Ambulans