medrek.se

Överläkare till patientflöde Huvud-Hals Cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Överläkare till patientflöde Huvud-Hals Cancer

Vi erbjuder  
En mycket stimulerade och forskningsaktiv miljö där det finns ett mycket gott samarbete mellan kirurger och onkologer. Vi har en ny organisation som sjösattes 1 okt 2017 som är mer tematisk och flödesbaserad. Vi ingår således i Tema cancer och Patientflöde Huvud-Hals cancer. Vi är ett läkarteam på 15 personer bestående av ÖNH kirurger och onkologer.
 
Vi har även en mycket god vårdkedja kring handhavande av patienter med Huvud-Hals Cancer.  Vi gör de flesta avancerade ingrepp inom huvud-hals cancer samt har onkologer med lång och bred erfarnhet som sköter all medicinsk behandling. Strål- och Brachyterapi sköts av specifika onkologer. Vi har sedan länge välarbetade rutiner och samarbete med övriga kringfunktioner.  
 
Om tjänsten  
En av våra ÖNH kirurg överläkare går i pension och vi behöver en ersättare. Vi välkomnar en ÖNH kollega som är självständig i de flesta Head och Neck kirurgiska ingrepp. I tjänsten ingår även bakjoursverksamhet.  
 
  
Vi söker  
Dig som är  specialist inom öron-näsa-hals och har lång erfarenhet av huvud-hals kirurgi. Behärskar svenska i tal och skrift.  Forsknings och undervisningsintresserad  
 
   
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sushma Nordemar 
Patientflödeschef
contacticon phone 08-517 760 61
contacticon mobile 070-417 67 56

Fackliga representanter
alexandra.elliot@sll.se

Dela detta jobb

Överläkare till patientflöde Huvud-Hals Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset