medrek.se

Överläkare till Sektionen för Gynekologisk Cancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Överläkare till Sektionen för Gynekologisk Cancer

Vi erbjuder
Tema Cancer är ett av sju Teman där Medicinska Enheten Bäckencancer ingår. I ME Bäckencancer ingår fem sektioner där sektionen för Gynekologisk Cancer nu utlyser två överläkartjänster.

Inom sektionen jobbar vi i multidisciplinära team som följer och leder arbetet för våra patientgrupper. Förutom medarbetare som är anställda inom området deltar även andra specialister från våra Fuktionsområden som t ex Bild och Funktion, Perioperativ Medicin och Intensivvård samt Karolinska Universitetslaboratorium. Tillsammans utvecklar vi vården med patienten i centrum

Om tjänsten
Klinisk tjänstgöring inom sektionen i både öppen- och slutenvård. Goda möjligheter att kombinera klinisk tjänstgöring med forskning.

Vi söker
Vi söker dig med specialistutbildning i Obstetrik och Gynekologi samt subspecialiserad inom Gynekologisk Tumörkirurgi med flera års erfarenhet inom området. Du har god akademisk kompetens med egen pågående forskning samt erfarenhet av undervisning.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du tar eget ansvar för utvecklingen inom området och ser arbetet inom den nya sektionen som en inspirerande utmaning.

Du är en flexibel och duktig medarbetare som gärna tänker nytt och har en vilja att utveckla vården inom sektionen. Du är beredd att ta på dig ett eller flera ansvarsområden i syfte att utveckla dessa ytterligare.

Kvalifikationer
Specialist i Obstetrik och Gynekologi samt subspecialiserad inom Gynekologisk Tumörkirurgi.

Krav för tjänst som överläkare är minst 5 års erfarenhet som specialist inom Gynekologisk Tumörkirurgi, disputation, dokumenterad undervisningserfarenhet samt definierat ansvarsområde.

Pågående forskning är starkt meriterande

Välkommen med din ansökan!

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Överläkare till Sektionen för Gynekologisk Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset