medrek.se

Överläkare till Sektionsenhet GI Endoskopi, Karolinska

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Överläkare till Sektionsenhet GI Endoskopi, Karolinska

Sektionsenhet GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer söker senior disputerad läkare för tjänstgöring i endoskopiverksamheten. Lång erfarenhet av gastrointestinal endoskopi och kompetens inom endoskopisk intervention är en förutsättning. Erfarenhet av kapselenteroskopi och dubbelballongteknik är önskvärd.

Sektionsenhet GI Endoskopi driver verksamhet på tre skopienheter och minst två operationsavdelningar. Verksamheten är fördelad mellan de två sajterna Solna respektive Huddinge och är inriktad på att möta sjukhusets behov av specialiserad och högspecialiserad endoskopi.

Vi erbjuder
Tjänstgöring inom Sektionsenhet GI Endoskopi, ME Övre Buk, Tema Cancer med utveckling och deltagande i sektionens endoskopiverksamhet. Vårt uppdrag är att möta Karolinskas behov av gastrointestinal endoskopi där den viktigaste delen är att erbjuda specialiserad och högspecialiserad akut och elektiv endoskopi till samtliga patientflöden på Karolinska.

Verksamheten befinner sig i ständig utveckling och vi arbetar på tre skopienheter och minst två operationsavdelningar fördelat på de två sajterna.

Möjlighet finns till begränsad tjänstgöring inom något av de kliniska patientflödena, om det finns önskemål om detta och om det går att göra en överenskommelse med det aktuella patientflödet.

Om tjänsten
Heltidsanställning tills vidare vid sektionsenheten. Tjänstgöring vid både Huddinge och Solna. Jour/beredskap kan förekomma.

Vi söker
Överläkare med intresse för och stor erfarenhet av gastrointestinal endoskopi 

Kvalifikationer 
Krav:  Legitimerad läkare med minst 5 års tjänstgöringstid som specialist i Gastroenterologi och hepatologi, disputerad.
Meriterande:  Dokumenterad erfarenhet av avancerad GI endoskopi samt erfarenhet av kapselenteroskopi och dubbelballongteknik

Välkommen med din ansökan!

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Överläkare till Sektionsenhet GI Endoskopi, Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset