medrek.se

logga

Pacemakersköterska till Arytmienheten Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Pacemakersköterska till Arytmienheten Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus

Vi söker nu en sjuksköterska med intresse för arytmier till vår enhet då en av våra pacemakersjuksköterskor valt att gå vidare till nya spännande uppdrag. Vi är en del av Hjärtkliniken på Danderyds Sjukhus och utför arytmiutredningar, deviceimplantationer, kontroll och uppföljning av device (pacemaker, ICD, CRT och ILR). Vi är en stor forskningsenhet med egen aktiv forskargrupp. På enheten arbetar sjuksköterskor, läkare och en undersköterska.

Vårt anställningserbjudande


Vi kan erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i en högteknologisk och forskningsintensiv miljö där du blir en viktig pusselbit i vårt tvärprofessionella specialistteam. Mottagningsverksamheten är nyligen inflyttad i helt nyrenoverade lokaler som framöver ska innehålla klinikens samtliga mottagningar. Våra implantationer utförs i nybyggda lokaler på Hjärtintervention som består av fyra salar där en sal är dedikerad till device operationer, en sal till invasiv elektrofysiologi och på de resterande två utförs kranskärlsröntgen/PCI.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär mottagningsverksamhet med pacemakerkontroller, telefonrådgivning och assistera vid device operation. Inskolning kommer primärt att starta på operation och efter det påbörjar du din utbildning inom pacemakerprogrammering, där målet är att du så småningom ska kunna ha självständig pacemakermottagning.

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, dagtid på Arytmienheten, veckoarbetstid 40h/vecka.

Kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från kardiologi. Tidigare erfarenhet av arytmiverksamhet eller pacemakermottagning är meriterande. ​

Personliga egenskaper


Vi är en arbetsgrupp som lägger stor vikt vid kvalitet och utveckling och vi söker dig som vill bidra till detta. Du är en person som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har god självkännedom samt är ansvarstagande och lyhörd gentemot både patienter och medarbetare. Arbetet på Arytmienheten är självständigt men flexibelt och vi ser därför gärna att du är initiativrik, strukturerad och noggrann med god analytisk förmåga samt ett stort tekniskt intresse.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske med start i början av september.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten 

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.


Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Pacemakersköterska till Arytmienheten Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB