medrek.se

Passionerad Planeringsledare Sökes!

Företag Doktor.se
Regioner
Utgår

2019-10-13

Ansök nu

Passionerad Planeringsledare Sökes!

Du ser utmaningar där andra ser problem. Du hittar lösningar där andra finner oråd!

Vi är ett personligt och växande vårdföretag som arbetar med sjukvårdsrådgivning både digitalt och fysiskt. Vi är med andra ord både ett vårdföretag och ett bolag inom affärsområdet Health-Tech.

Våra sjuksköterskor som möter patienter i mobilen, videosamtal, chatt är mycket erfarna och utför en effektiv triagering. Patienterna får efter bedömning möta läkare, psykolog eller barnmorska i vår mobilapp, Doktor.se.

Vi växer och söker efter en person som utifrån planeringen av bemanningen vill vara med och driva utvecklingen av Doktor.se och göra primärvården tillgänglig för alla!

Om tjänsten
I rollen som Planeringsledare kommer du främst att samarbeta med controllers som analyserar patientärendestatistik, vårdadministratörer som arbetar med schemaläggning och verksamhetschefer som leder vår digitala operativa verksamhet. Din uppgift kommer att vara att skapa schema både utifrån antal patientärenden och antal tillgängliga medarbetare.

För att kunna hjälpa patienterna behöver vi bli ännu bättre på att hitta en flexibilitet i vår schemaläggning där vi kan öka och minska bemanningen efter inflödet av ärenden.

Du kommer att rapportera direkt till verksamhetschef.

Vem är du
Du får energi av och gillar logiken samt pusslet med schemaläggning. Du förstår den operativa vardagen och kan omvandla den till ett hållbart schema för verksamhetens medarbetare.

Du arbetar metodiskt och blir inte blir stressad av att något oförutsett händer så som att en medarbetare drabbas av frånvaro eller att patientärendeinflödet ökar. Sker detta behåller du lugnet och kan fortsätta kommunicera på ett tydligt och klokt sätt med gruppledare, sjuksköterskor och läkare.

Därför tror vi att du har mycket god vana av schemaläggning och tidigare arbetat som planeringsledare eller samordnare. Erfarenhet av Flex Plan och bemanningsplaneringsarbete i en 24/7 verksamhet i hemtjänst är meriterande.  

Vi erbjuder dig;

  • En möjlighet att vara med på resan att göra primärvården tillgänglig för alla.
  • Vi erbjuder god möjlighet till personlig utveckling och delaktighet att påverka verksamheten       
  •  En härlig kultur med fantastiska kollegor.
  •  Arbetsplats på huvudkontoret i fräscha, nyrenoverade lokaler i Stockholm på Banérgatan.

Övrig information
Placering: Stockholm
Omfattning: timanställning  tillsvidare
Start: Så snart som möjligt

För frågor, kontakta Jill Ericson HR- generalist på 0760210024

Varmt Välkommen att skicka CV och personligt brev via knappen ”Sök nu” nedan.

Dela detta jobb

Passionerad Planeringsledare Sökes!

Doktor.se