medrek.se

Patienkoordinator levertransplantation

Regioner
Utgår

2020-10-01

Ansök nu

Patienkoordinator levertransplantation

ME Transplantation bedriver lever-, njur- och pankreastransplantation i ett högspecialiserat uppdrag som innefattar både barn och vuxna patienter. Levertansplanterade patienter följs av enheten upp till c:a 5 år efter transplantationen. Som patientkoordinator utgör man patientens primära kontaktperson i samband med uppsättning på väntelistan samt postoperativt vid eventuella problem.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 3 månaders provtjänstgöring som patientkoordinator för patienter som genomgått levertransplantation. 

Du kommer att jobba tillsammans med hela levertransplantationsteamet och kommer att ha ett stort kontaktnät av olika professioner inom transplantation, hepatologi och barnmedicin. Arbetet ger stor möjlighet till flexibilitet och egen påverkan.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för uppsättning på väntelistan inför levertransplantation samt att planera/koordinera uppföljningen efter transplantationen. Det innefattar både patientundervisning och administrativt arbete samt att utgöra patientens fasta vårdkontakt där ordinarie öppenvårdskontakter inte räcker till.

Patientundervisningen syftar till att öka delaktigheten i omställningen från att vara sjuk till att bli frisk och leva med immunhämmande behandling. Du kommer även ha sjuksköterskemottagning med viss provtagning och sårvård. 

Du kommer att ha mycket kontakt med sjuksköterskor/läkare från inremitterande kliniker från hela landet. Vi genomför även besök på dess sjukhus för att utbilda och särkerställa vården för våra levertransplanterade patienter.

Det bästa med att arbeta med denna patientgrupp tycker vi är att man får tillbaka så mycket från patienterna. Från att ha varit mycket sjuka när de kommer till oss så blir de transplanterade och återupptar därefter ett väsentligen normalt liv.  Det är en resa som är otroligt belönande att få vara delaktig i.

Vi söker
Vi söker dig som gillar att jobba i team och är service- och samarbetsinriktad. Du bör också vara noggrann och strukturerad då många bollar ofta är i luften samtidigt.

Är du lösningsorienterad, kvalitetssträvande och har god leveransförmåga kommer du känna dig som hemma på vår arbetsplats.

Sammanfattningsvis erbjuder vi möjlighet att arbeta på en arbetslats som ger utrymme för både personlig och professionell utveckling där vi tillsammans ser till att patienten får bästa möjliga vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:  

Krav: Legitemerad sjuksköterska

Meriterande: 

  • Erfarenhet av transplantationsvård
  • Vana att arbeta i Take Care
  • Tidigare koordinatorserfarenhet

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Patienkoordinator levertransplantation

Karolinska Universitetssjukhuset