medrek.se

PCI-operatör/biträdande överläkare till Tema Hjärta och Kärl

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-03

Ansök nu

PCI-operatör/biträdande överläkare till Tema Hjärta och Kärl

Vi erbjuder  
Patientflöde Kranskärlssjukdom ansvarar för vården av patienter inom hela spektrat kranskärlssjukdom (stabil och akut) vid Karolinska Universitetssjukhuset. Verksamheten bedrivs, med patienten i centrum, i interprofessionella team, vi följer hela patientens vårdflöde och uppföljningen sker baserat på utfallsmått som är betydelsefulla för patienten 
 
Om tjänsten 
Som biträdande överläkare i inom Patientflöde Kranskärlssjukdom med inriktning interventionell kardiologi innefattar dina arbetsuppgifter huvudsakligen arbete på interventionslab samt mottagningen. Du kommer även i viss mån delta i de allmänna schemaraderna vid Tema Hjärta och Kärl samt PCI-joursverksamhet. Verksamheten bedrivs både i Huddinge och Solna. 
 
Vi söker  
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi som är självständig PCI-operatör och som därutöver har mycket goda kunskaper om omhändertagande vid stabil och akut kranskärlsjukdom samt kardiovaskulär prevention. Intresse och engagemang i utbildning, utvecklingsarbete och forskning är meriterande. Arbetet förutsätter flexibilitet och god samarbetsförmåga med alla personalkategorier. Du har intresse för forskning och utvecklingsarbete samt undervisning av alla personalkategorier  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi sedan minst 3 år.
Självständig PCI-operatör inklusive erfarenhet av att arbeta som PCI-jour 
Disputerad 
Eget ansvarsområde 
 
Välkommen att söka! 
 
Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 
 
För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  
 
Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.
Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
Bevis om specialistkompetens  
Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
Bevis om docentur (i förekommande fall)  
Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  
Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 
 
Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  
 
Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Linda Mellbin 
Läkare/Chef
contacticon phone 08-517 717 18

Fackliga representanter
Läkarföreningen: Ove Thott, 08-51771718

Dela detta jobb

PCI-operatör/biträdande överläkare till Tema Hjärta och Kärl

Karolinska Universitetssjukhuset