medrek.se

PCI-Sjuksköterska till Tema Hjärta-Kärl

Regioner
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

PCI-Sjuksköterska till Tema Hjärta-Kärl

Vi erbjuder  
Tjänstgöringen är förlagd till interventions lab och du kommer att få assistera såväl vid TAVI, som vid Coronarangiografi/PCI på Huddinge och Nya Karolinska Solna, där den senaste utrustningen finns.
 
Vi kommer att erbjuda dig kontinuerlig kompetensutveckling och rotationsmöjligheter där du vid önskemål kan varva interventionsarbetet med Elfys Pace op och/eller tjänstgöring på HIA.  
 
I vår nya organisation kommer vi att satsa på mentorskap, lyfta fram teamarbete och prioritera personalvård, där träning och meditation/yoga kommer att vävas in.  
 
Om tjänsten 
Du kommer att vara anställd inom patientområdet Kranskärls- och Hjärtklaffsjukdom på Tema Hjärta och Kärl. Tjänsten som PCI-sjuksköterska är på heltid vardagar och PCI-jour (sjukhusbunden beredskap, nattjoursvecka och helg) var fjärde vecka. Alternativt heltid anställning med 50% rotation mot hjärtavdelningen och jour var fjärde vecka.  
 
Tjänsten avser vikariat cirka 15 månader  
    
Vi söker  
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från PCI eller annan interventionsverksamhet, som vill utvecklas samtidigt som du är nyfiken, driven och tycker om att arbeta i team.  
 
Välkommen att bli en del av vårt team och tillsammans med oss påverka och vidareutveckla hjärtsjukvården!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
----
Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  
 
Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maryam Pakzad 
Sjuksköterska
contacticon phone 08-517 781 85

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Marianne Westin, tel: 08-585 803 77

Dela detta jobb

PCI-Sjuksköterska till Tema Hjärta-Kärl

Karolinska Universitetssjukhuset