medrek.se

logga

Personlig assistent till autistisk kille i Kalmar

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-30

Ansök nu

Personlig assistent till autistisk kille i Kalmar

Arbetsbeskriving

Om kunden: En glad kille i 23-års åldern som bor i Kalmar. Han har autism och kognitiv problematik och behöver stöd och pepp i allt i sin vardag så det blir så tryggt och förutsägbart som möjligt. Han tycker om att vara aktiv och hitta på saker. Måndag till fredag är han på jobbet och har då inte sin assistent med sig.

Arbetsbeskrivning: Som assistent förväntas du följa med kunden på det han önskar göra, samt vägleda honom rätt när det behövs. Assistenten förväntas aktivera och stimulera utifrån kundens behov och förmåga. Du behöver vara lyhörd, kreativ och ha förmågan att läsa av kunden.

Din bakgrund: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg. Erfarenhet från arbetet med barn eller vuxna med autism är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.

Om anställningen: Start 1/10. Tillsvidaretjänst med omfattning på 51%. På den här schemaraden kommer du att arbeta varje onsdag 15.00-8.30 samt varannan fredag(15.00-8.30) och söndag(8.30-8.30), med sovande jour.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

 

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till autistisk kille i Kalmar

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB