medrek.se

logga

Personlig assistent till en man i Färjestaden.

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-16

Ansök nu

Personlig assistent till en man i Färjestaden.

Arbetsbeskriving

Vi söker nu en personlig assistent åt en 48-årig man med down syndrom. Kunden bor i egen lägenhet i ett hus med två andra brukare. Detta boende kallas Solgläntan och har funnits i 26år. 

Du som personlig assistent ska vara en hjälpande hand i det dagliga livet. Kundens intresse är exempelvis att cykla, promenader och allmänt sportintresserad. Vi ser gärna att du delar något eller flera av dessa intressen. Eftersom kundens tal är begränsat är det av stor vikt att du har mycket god svenska. Du som söker ska enligt kundens önskemål vara en rökfri kvinna. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, därför ser vi gärna att du bifogar ett personligt brev till din ansökan där du berättar mer om dig själv som person.

Utbildning:
Utbildning som undersköterska, personlig assistent, eller inom barn och fritid är önskvärt. Gärna tecken som stöd. Körkort. Erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent är önskvärt. 
Erfarenheter: Erfarenhet av att ha jobbat med personer med olika funktionsnedsättningar.

Personliga egenskaper:
En personlig mognad och trygghet. Stabil och konsekvent i sitt tänkande. Kan sätta gränser när och där det är befogat. Vara flexibel dessutom behöver man vara lyhörd och konsekvent. 
Arbetstider: Dag och kvällspass på ett rullande 6-veckors schema med varannan helg. Tjänsten är ca 90% 
Intresserad? Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten ska tillsättas den 16/8.

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till en man i Färjestaden.

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB