medrek.se

Personlig assistent till glad & aktiv tjej i Upplands Väsby

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-28

Ansök nu

Personlig assistent till glad & aktiv tjej i Upplands Väsby

Vi söker personlig assistent till en mycket positiv och aktiv tjej i 30-årsåldern i Upplands Väsby. Hon har en ryggmärgsskada och sitter i rullstol. Hon gillar att komma ut och göra roliga saker och arbetar också på kontor vissa dagar i veckan men har främst ett stort hästintresse. Hon gillar även att resa till olika länder, träna och att umgås med vänner och familj. Du som söker tjänsten är kvinna på 25 - 45 år. Det viktiga är att du är alert och social, fysiskt frisk och har en stor portion humor samt att du är flexibel och självgående. Du kan hantera spontana utflykter och händelser och är beredd att kasta om ett arbetspass emellanåt om så krävs.

 Du är en ärlig och pålitlig person som äger förmågan att kunna skapa en positiv atmosfär omkring dig. Du är strukturerad och har förmågan att själv kunna se vad som behöver göras och kan ta egna initiativ. I dina arbetsuppgifter ingår sysslor som att hjälpa uppdragsgivaren med alla grundläggande behov så som personlig hygien, på - och avklädning samt sedvanliga hushållssysslor så som att städa, tvätta, handla och laga mat tillsammans med uppdragsgivaren. Vi vill att du som söker har goda referenser, gärna från dina tidigare arbeten men det är inget krav att du har arbetat som personlig assistent tidigare. 

KRAV Icke-rökare och att du inte är pälsdjurallergiker. Viktigt att du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift men om du behärskar enbart engelska går det också bra.

ARBETSTID/VARAKTIGHET Vi söker vikarier som kan hoppa in på kort varsel på dagpass och kvällspass, vardagar såsom helger. 

Dela detta jobb

Personlig assistent till glad & aktiv tjej i Upplands Väsby

Förenade Care AB