medrek.se

logga

Personlig assistent till kvinna i Färjestaden

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Färjestaden

Vi söker en kvinnlig assistent till ett härligt uppdrag i Färjestaden på Öland. Är du den vi söker?

Arbetsbeskriving

Kunden som vi söker ny personal till är en kvinna i 40-års åldern, hon bor tillsammans med andra i ett boendekooperativ i Färjestaden på Öland.
Pga. medfött ryggmärgsbråck är hon rullstolsburen och har kognitiva svårigheter vilket gör att hon behöver hjälp med mycket i sin dagliga livsföring, men det hindrar inte henne från att leva ett rikt och aktivt liv. Förutom arbete ett par dagar i veckan så är det gärna utflykter, konserter, utlandssemestrar, dansbandskryssningar och weekends i andra städer. Mode och musik är stora intressen, likaså att umgås med vänner och familj.

Till det här uppdraget söker vi för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent från åldern 30år och äldre. Du ska besitta personlig mognad, vara trygg i dig själv, ansvarsfull och lyhörd. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av yrket och är du utbildad Undersköterska är det meriterande. Du kommer att köra brukarens bil i tjänst så även körkort ett krav.

Är du en pigg och glad rökfri kvinna med en ödmjuk inställning till livet och möjlighet att kunna följa med på solsemester en vecka om året så är det här tjänsten för dig, tveka inte att skicka in din ansökan för att bli en viktig pusselbit i det härliga teamet kring vår kund.

Anställningsform: Timvikarie vid behov som kan leda till en tjänst på 82%.
Arbetstider: Dag, kväll och var tredje helg.

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till kvinna i Färjestaden

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB