medrek.se

logga

Personlig assistent till kvinna i Kalmar

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-22

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Kalmar

Arbetsbeskriving

Om kunden: En go och glad kvinna i 42 års åldern boendes i ett eget litet hus i Kalmar. Kvinnan är född med CP-skada och är rullstolsburen. Alltid glad med glimten i ögat och en å annan räv bakom örat. Hon är i behov av hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring så som förflyttningar, hygien, hushållsskötsel och matlagning. Ett par dagar i veckan är hon på sin dagliga verksamhet, och då följer inte assistenten med. När hon inte är på sin dagliga verksamhet så tränar hon, är på behandlingsbad, bowlar eller träffar pojkvännen och vänner. Hon tycker mycket om att skriva på sin dator.

Arbetsbeskrivning: Till det här uppdraget söker vi för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent. Du ska besitta personlig mognad, vara trygg i dig själv, ansvarsfull och lyhörd. Som assistent förväntas du följa med kunden på det hon önskar göra, samt vägleda henne rätt när det behövs.

Din bakgrund: Är du en pigg och glad tjej med en ödmjuk inställning till livet så är det här tjänsten för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan för att bli en viktig pusselbit i det härliga teamet kring vår kund. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen: Tillsvidareanställning. Tjänsten ligger på ca 48%. På denna schemaraden ligger arbetspassen fördelade på en onsdag, en fredag och två lördagar, samt en kort dagtur en onsdag, schemat är 4 veckors rullande. Arbetstiderna är dygnspass med sovande jour.

Det finns även behov av timvikarie.

 Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Skicka in din ansökan senast 2021-11-22

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till kvinna i Kalmar

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB