medrek.se

logga

Personlig assistent till kvinna i Linköping

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Linköping

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent arbetar du med att tillgodose kundens individuella behov.

Arbetsuppgifterna kan innebär att ge stöd i den personliga omvårdnaden, det vardagliga livet, fritiden, hälsa och funktionsförmåga, relationer samt att skapa delaktighet och vara ett stöd i kommunikation.

I nuläget så innebär arbetsuppgifterna till största del att vara en trygg person i vardagen samt ett stöd i samband med matlagning, städ, tvätt, inköp med mera. Samtliga uppgifter utförs tillsammans med brukaren. 

I rollen ingår det även att vara ett stöd i kommunikation med närstående och andra samverkansparter. 

Din arbetsplats

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent. Din arbetstid kommer vara förlagd till dagtid mellan 8-12 måndag till fredag. 

Du arbetar i hemmet hos en kvinna i 60-års åldern. Arbetsplatsen är belägen i södra delen av Linköping med tillgång till goda bussförbildelser.  

Du som söker

Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning, gärna från  vård och omsorgsprogrammet, fritidsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom stöd, vård och omsorg eller inom ett serviceyrke. 

Då arbetsspråket till stor del är bosniska behöver du kunna kommunicera muntlig och skriftligt på det bosniska språket. För att kunna ta till dig och förmedla information samt vara ett stöd för brukaren behöver du kunna kommunicera muntligt och skriftligt på det svenska språket. 

Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmåga att anpassa ditt sätt att kommunicera. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga och kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

Övrig information

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Anställningsform: särskild visstid tom 231201 med eventuell möjlighet till förlängning, PAN-avtal tillämpas

Sysselsättningsgrad: 20 timmar/vecka

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10281

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till kvinna i Linköping

Linköpings kommun