medrek.se

logga

Personlig assistent till kvinna i Mörbylånga

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i Mörbylånga

Arbetsbeskriving

Om kunden: En kvinna i 65 års åldern boendes i hus i Mörbylånga på Öland. Hennes intressen är lösa korsord, sina katter, se på TV, lägga Harpan på datorn och ta det lugnt i hemmet. På grund av stroke har kvinnan nedsatt styrka i halva sidan av kroppen och behöver hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning och skötsel av hemmet.

Arbetsbeskrivning: Till det här uppdraget söker vi för kunds räkning två kvinnliga personliga assistenter. Det är en merit att ha kunskaper och erfarenhet inom stroke, förvärvad hjärnskada och omvårdnad, du ska vara lugn och stabil. Du måste känna dig bekväm med en lugn arbetsplats och tåla cigarettrök och katter.

Arbetstiderna är förlagda 8.00-18.00 samt 18.00-8.00 med sovande jour. Teamet kring kunden är ett stabilt gäng med stor respekt och lojalitet mot sin brukare och varandra.

Om anställningen: Tillsvidareanställning, två mindre tjänster på 25% och 30%. Om du inte har något emot att arbeta något pass varje helg så kan vi erbjuda att slå ihop tjänsterna så det blir 55%.

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till kvinna i Mörbylånga

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB