medrek.se

logo

Personlig assistent till kvinna på Lidingö, 2 veckor akut vikariat

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna på Lidingö, 2 veckor akut vikariat

Vill du jobba med att göra det möjligt för mig att leva ett vanligt liv? Jag är en 32-årig kvinna med omfattande muskelsvaghet och ledstelhet som gör att jag behöver hjälp med det mesta praktiska i livet. Därför har jag personlig assistans och tack vare den kan jag åka till jobbet och göra allt det som en vardag innefattar och min man kan vara just min man.

Jag är jurist och i arbetet hos mig kommer du att assistera mig på kontoret, följa med på förhandlingar och klientmöten. När jag inte jobbar tycker jag om att gå på utställningar och shoppa, umgås med min man, familj och vänner. Som min assistent följer du med mig överallt där jag befinner mig och är mina muskler när de inte räcker till.

Om dig som söker
På grund av arbetets art söker jag dig som identifierar dig som kvinna och är icke-rökare.
Då mina föräldrar har hundar kan du ibland komma att träffa dem vilket innebär att det är bra om du inte är allergisk mot hundar eller rädd för dem.
I arbetet hos mig ingår manuella förflyttningar, bl.a. att hjälpa mig att resa mig upp och sätta mig ner vilket innebär att det är viktigt att du har god fysik och styrka.
Jag har körkort och egen bil, som jag kör själv, men det är ett plus om du har körkort.
Du behöver kunna prata och förstå svenska eller engelska.

Du bör helst ha fått tre doser coronavaccin.

Förutom ovanstående är det viktigt att du förstår mitt behov av integritet och att själv få bestämma över mitt eget liv.
Du behöver vare sig ha utbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom omsorg för att jobba hos mig men däremot en vilja att lära dig. Du kommer att få introduktion och instruktioner av mig tillsammans med en ordinarie assistent. Om du ser jobbet som personlig assistent som ett vårdyrke är du inte rätt person för det här jobbet, jag är inte en patient som behöver din omvårdnad utan en vuxen yrkesverksam kvinna som är i behov av ditt fysiska stöd för att leva ett vanligt liv. 

Avgörande vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Som assistent ingår man i en arbetsgrupp som består av fem assistenter. Under arbetstiden arbetar du dock ensam med mig.

Tjänstens omfattning

Tjänsten är ett tillfälligt heltidsvikariat from söndag 11/2 tom lördag 24/2. Det omfattar fem dygnspass inklusive väntetid med övernattning hos mig. Ett eller två introduktionspass tillsammans med ordinarie assistent före den 11/2 ingår.

Därefter finns det möjlighet att jobba vid behov då ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Arbetet är schemalagt med olika pass inklusive väntetid med övernattning i eget rum i min lägenhet. Resor kan också förekomma.

Rollen som personlig assistent

Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.

I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.

Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.

Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.

I din roll som personlig assistent ingår att:

  • alltid ha kunden i fokus.

  • vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.

  • ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.

  • dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård

Dela detta jobb

logo
Personlig assistent till kvinna på Lidingö, 2 veckor akut vikariat

Forenede Care