medrek.se

Personlig assistent till man i Höllviken

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Personlig assistent till man i Höllviken

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ. Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt.

Kunden önskar en kvinnlig assistent som har ett stort intresse för rehabilitering och träning. Du är en person som kan motivera med glimten i ögat. Det finns en liten hund i hemmet.

Körkort är ett krav.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.                                                           

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är ett vikariat på ca 50%  under två - tre månader. Efter det så kan det bli en tjänst på ca 21% samt timvikarie vid behov. Arbetstiden varierar mellan dag, kväll, helg och natt med jour.

Ansökningarna behandlas löpande.

Vänligen ansök via länken då vi inte har möjlighet att svara på mail.

Dela detta jobb

Personlig assistent till man i Höllviken

Förenade Care AB