medrek.se

Personlig assistent till man i Norrtälje

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Personlig assistent till man i Norrtälje

Vårt uppdrag inom Personlig assistans är att möta våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är.
 
Om oss

Tiohundra är anordnare av personlig assistans i Norrtälje kommun. Våra kunder är assistansberättigade individer med ersättning från Försäkringskassan.
 
Inom Personlig assistans har du en nära kontakt med din närmaste chef och dina arbetskamrater. Vi samarbetar inom såväl den egna arbetsgruppen som mellan olika assistansområden. Vårt gemensamma uppdrag är våra kunder. Vi arbetar kundfokuserat och erbjuder alla våra kunder ett personligt utformat stöd. Målet är att våra kunder ska få möjlighet att leva sitt liv som andra.
 
Vi har som assistansanordnare även ett arbetsgivaransvar gentemot våra personliga assistenter. Vi ansvarar för samtliga delar inom ramen för anställningen. Bland annat; löneutbetalningar, arbetsledning, schemaläggning, arbetsplatsmöten, kompetensutveckling, rehabilitering och arbetsmiljö.  
 
Som medarbetare är du vår viktigaste resurs – bli en av oss!   

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Personlig assistent till en man på 30 år med en förvärvad hjärnskada, behöver hjälp med att hålla ihop dagen med arbete och hushållssysslor. Även fritidsaktiviteter ingår, men även stunder av att ta det lugnt i lägenheten.
 
Om dig

Erfarenhet av personlig assistans är meriterande. 
 
Du har kunskap om  och intresse för matlagning.  
Det finns husdjur kring kunden, du bör inte varar allergisk. 
 
Det är bra om du även har ett intresse av utevistelse och att cykla. 
  Körkort är ett krav för denna tjänst. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Personlig assistent till man i Norrtälje

TioHundra