medrek.se

logo

Personlig assistent till man Upplands Väsby

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Personlig assistent till man Upplands Väsby

Om mig
Jag är en man på 57 år och bor i Bredden, Upplands Väsby.

Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då. Sedan en MC olycka är jag nu mera rullstolsburen och i behov av personlig assistans.

Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans men behöver nu utökning. Vi söker därför timvikarier som kan hoppa in vid behov. Arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg.

I arbetsuppgifterna som personlig assistent hos mig ingår bland annat att du ska vara behjälplig i måltidssituationer, personlig hygien, förflyttningar samt vid sedvanliga hushållsgöromål.

Du behöver ha körkort och/eller bor i närheten.

Det är en merit om du har jobbat som personlig assistent tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss!

Vem är du?
Jag söker dig som vill arbeta 3-4 pass i veckan som timextra med start omgående. Du är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25–50 år samt att du bor i närheten. Viktigt är att du har körkort och skriver det i det personliga brevet eller din CV.

Krav:

  • Vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning
  • Körkort

Ansökan
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV. Vi vill se insikter om yrkesrollen personlig assistent eller att du är nyfiken på den yrkesrollen hos just den här personen, snarare än "erfarenhet inom vården".

När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Vi tar emot ansökan via formuläret nedan.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Om oss
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.

Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.

Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.

Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.

Lön, ersättningar och förmåner
Individuell lönesättning. Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård. För mer information gå in på www.hsaab.se.

Dela detta jobb

logo
Personlig assistent till man Upplands Väsby

Forenede Care