medrek.se

logo

Personlig assistent till ung kvinna i Sorsele, 30%

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-20

Ansök nu

Personlig assistent till ung kvinna i Sorsele, 30%

Om jobbet

Jag är en 28-årig tjej som bor i min egen lägenhet i Sorsele. jag arbetar tre dagar i veckan. Jag gillar dans, musik, djur, kläder och olika tv-spel. Att åka och bada eller bowla i Storuman är något jag verkligen tycker om. Att vara fin och modern är något som är mycket viktigt för mig. När jag inte är ute på aktiviteter tycker jag om att vara hemma och ta det lugnt. Som du ser så är det ett varierande jobb med mycket frihet.

Min funktionsnedsättning gör att jag behöver assistans med det mesta för att min vardag ska fungera. Som min assistent ska du finnas till hands med allt jag kan behöva hjälp med såsom, personlig hygien, matlagning och alla förekommande hushållssysslor. Assistansen utförs där jag befinner mig, i mitt hem, på arbetet eller ute på olika aktiviteter.

Du som söker ska vara glad, uppfinningsrik, se möjligheter och inte problem. Jag ser gärna att du är tjej eller kvinna och viktigast av allt är att personkemin stämmer. Körkort är önskvärt men inte ett krav.

Tjänsten omfattning är på 30%. Du kommer ha fasta pass på ett rullande schema som är förlagda under dygnets alla tider. Tillträde omgående och du får introduktion av arbetsledaren på plats.

Övriga krav 

  • rökfri


Ansökan
Via formuläret här. Klicka på "ANSÖK"

Rollen som personlig assistent

Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.

I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.

Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.

Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.

I din roll som personlig assistent ingår att:

  • alltid ha kunden i fokus.
  • vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.
  • ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.
  • dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård

Dela detta jobb

logo
Personlig assistent till ung kvinna i Sorsele, 30%

Forenede Care