medrek.se

logga

Personliga assistenter till man i Borgholm, 60-75%.

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Personliga assistenter till man i Borgholm, 60-75%.

Arbetsbeskriving

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?

Roll och uppgift:

Om kunden:

Till det här uppdraget söker vi en personlig assistent till en äldre man, som bor tillsammans med sin fru i Borgholm. Kunden har Parkinsons syndrom med därtill uppkomna följdsjukdomar däribland demens.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker Dig som är ansvarsfull, flexibel och lyhörd. I arbetet ingår hjälp med kundens alla vardagliga rutiner, såsom personlig hygien, matintag och vid förflyttning. Även att utföra hushållssysslor, trädgårdsarbete mm förekommer.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Erfarenhet om Parkinson och demens är en merit. Det är ett fysiskt och psykiskt tungt uppdrag så du bör vara fysiskt och mentalt stark.

Personliga egenskaper:

Kunden önskar en kvinnlig personlig assistent. Meriterande är om Du har grundkunskaper i det bosniska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen:

Vi söker en assistent till en fast anställning på 80%.

Du som söker:

Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.

Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.

Intresserad?

Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju där ett utdrag från belastningsregistret skall vara med. Tjänsten skall tillsättas omedelbart. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dela detta jobb

logga
Personliga assistenter till man i Borgholm, 60-75%.

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB