medrek.se

Pia och Josefine söker sjuksköterska till Transplantationskirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Pia och Josefine söker sjuksköterska till Transplantationskirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Hej!
Vi arbetar som omvårdnadschefer på Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning sedan 2010. Just nu söker vi nattsjuksköterska till vår verksamhet - kanske är detta något som passar just dig?

 

Hos oss vårdas patienter som har genomgått transplantation av njure, lever, bukspottskörtel eller hjärta och även personer som genomgått kärlaccessoperation samt leverresektion. Vården omfattar såväl barn som vuxna.

 

Det bästa med att arbeta med denna patientgrupp tycker vi är att vården hos oss ger patienten en möjlighet till ett nytt liv. De kommer till oss och är mycket sjuka, de blir transplanterade och skrivs ut till ett nytt liv vilket medför en positiv känsla.

 

Om tjänsten
Som sjuksköterska här hos oss kommer du att planera för, vägleda och aktivt vårda patienter, du deltar i rondarbetet, hanterar läkemedel och bedömer i samförstånd med patienten omvårdnadsbehovet. Du bidrar till att förebygga och förutse postoperativa komplikationer och bevakar förändringar i patientens hälsotillstånd. Vidare hanterar du centrala intravenösa infarter, olika dränage, katetrar och annan medicinteknisk utrusning typisk för en kirurgisk vårdavdelning.

 

Vi söker
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en glad och positiv person som är nyfiken på att lära dig nya saker. Hur vi är mot varandra på jobbet är något vi prioriterar högt hos oss. Vi har en härlig stämning i vår verksamhet och att du är med och bidrar till den är oerhört viktigt.

 

Kvalifikationer
Du är förstås legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom kirurgi och/eller barnsjukvård är meriterande.

 

Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn - och vill arbeta i en miljö där vi bemöter våra patienter och varandra med omtanke och respekt.

 

 

 

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och vår verksamhet? Ring så berättar vi allt!

 

Bästa hälsningar

Josefine och Pia

 

 

 

 

 

 

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Pia och Josefine söker sjuksköterska till Transplantationskirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset