medrek.se

logga

Planerare/Undersköterska till Ljungsbro hemtjänst

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-07

Ansök nu

Planerare/Undersköterska till Ljungsbro hemtjänst

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en planerare/undersköterska till hemtjänsten inom Vretaliden/Härnebacken.

Du kommer dagligen att planera insatser och besök hos brukarna utifrån planeringssystemet Epsilon. Du arbetar utifrån gällande planeringsstrategier och har engagemang till att utveckla och bidrar till ett nytänkande för att hitta bästa lösningar och arbetssätt. Du ska kunna ha framförhållning och planera utifrån verksamhetens brukartid- och kontinuitetsmål samt ha ett långsiktigt ekonomiskt perspektiv. Eventuellt kommer det finnas inslag av en arbetsledande roll. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag (rakvecka). I arbetsuppgifterna ingår även att delta i omvårdnadsarbetet/fritidsverksamheten.

Att arbeta som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär bland annat att arbeta omsorgsfullt och professionellt i samarbete med övriga i arbetslaget och i nära kontakt med våra kunder. Det innebär även att arbeta för god samverkan med andra yrkesgrupper och anhöriga. Som undersköterska följer du de lagar och riktlinjer som finns, exempelvis Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

Din arbetsplats

Leanlink är förvaltningen som bedriver äldreomsorg i kommunal regi i Linköping. Här finns det cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Linköpings kommun har lång och väletablerad erfarenhet av vård och omsorg för våra äldre invånare.     

Vretaliden/Härnebackens trygghetsboende och hemtjänst ligger centralt och naturnära beläget i stadsdelen Ljungsbro. Det finns bra bussförbindelser. I trygghetsboendet finns det lägenheter, fritidsverksamhet och en lunchservering. Hemtjänsten utgår från trygghetsboendet och du tar dig hem till någon av de individer som är i behov av din hjälp med cykel, bil eller till fots.

Vi är just nu i en förändringsprocess där vi ställer om till områdesbaserad vård och omsorg. Linköpings kommun är först ut med denna satsning som syftar till ett helhetsansvar där hemtjänst, hemsjukvård, hemrehabilitering och biståndsbedömning sker inom det geografiska området. Detta möjliggör en förstärkt vårdkedja för den enskilde samtidigt som du som vårdbiträde får mer tid hos de individer som är i behov av vård och omsorg. Vi vill gärna ha med dig på resan!

Du som söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska där vi även gärna ser sökande med logistikutbildning. Dokumenterad, aktuell erfarenhet av administrativt arbete som samordnare/planerare eller liknande under minst 1 år är ett krav. Du ska ha god erfarenhet av planering av brukarinsatser i hemtjänst och att använda planeringsverktyg. Du har också god förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift och har god datakunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i hemtjänst.

Du har lätt för att samarbeta men är också van vid att arbeta självständigt och du har förmåga att se verksamheten utifrån olika perspektiv. Som person har du lätt för att behålla lugnet i stressade situationer och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Utöver detta är det också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation samt lyssnar och komunicerar på ett tydligt sätt.Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Körkort är meriterande. 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10680

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Planerare/Undersköterska till Ljungsbro hemtjänst

Linköpings kommun