medrek.se

Plastikmottagningen i Solna söker Sjuksköterska!

Regioner
Utgår

2022-11-01

Ansök nu

Plastikmottagningen i Solna söker Sjuksköterska!

Om oss
På vår mottagning Rekonstruktiv Plastikkirurgi utförs rekonstruktiv plastikkirurgi, det vill säga, återskapande av form och funktion efter sjukdom, missbildning och/eller trauma. 
Våra vanligaste förekommande operationer är; Mastektomier, könsbekräftande operationer, bröstreduktioner, bröstargumentationer, lambåer, bukplastik, hudtumörer, kärlmissbildningar för att nämna några.

Vi är mycket stolta över den teamkänsla och gemenskap som vi byggt upp och söker ny efter en ny medarbetare som vill bli en del av oss!

Om tjänsten
Vi arbetar tvärprofessionellt på vår mottagning. Arbetsuppgifterna omfattar telefonrådgivning, vara behjälplig på läkarmottagningar, remisshantering, assistera plastikkirurger vid polikliniska operationer samt självständiga omläggningsmottagningar och boka in mottagningsbesök.

Vi arbetar måndag-fredag dagtid.

Vi söker
Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en ny kollega till oss. Vi söker dig som vill bidra med kunskap och erfarenhet till vår arbetsgrupp!

Är det du? Då är du varmt välkommen att söka en tjänst som sjuksköterska på Region Stockholms enda plastikkirurgiska mottagning!

Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en mottagning med ett växlande arbetstempo.

Kvalifikationer
Krav: 
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet

Meriterande: tidigare erfarenhet av plastikkirurgi/kirurgi och mottagningsarbete samt utbildning inom sårvård.


Varmt välkommen med din ansökan! 
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Plastikmottagningen i Solna söker Sjuksköterska!

Karolinska Universitetssjukhuset