medrek.se

PNA-samordnare (legitimerad biomedicinsk analytiker) till PNA-sektionen

Ansök nu

PNA-samordnare (legitimerad biomedicinsk analytiker) till PNA-sektionen

Vi erbjuder
PNA-sektionen (PNA, PatientNära Analyser) på Medicinsk Diagnostik Karolinska söker en engagerad, positiv och serviceinriktad kollega. PNA-sektionen arbetar för goda kundrelationer, hög kvalitet och ständig förbättring av patientsäkerheten inom PNA-verksamheten på sex akutsjukhus och i primärvården inom Region Stockholm.  

Om tjänsten
Vill du bli en del av vårt fantastiska team, som arbetar tillsammans för att ge det bästa stödet till vårdens PNA-verksamheter. Du kommer att vara kundansvarig och arbeta med PNA kvalitetssäkringsstöd ut mot våra kunder. Våra PNA-kunder utgörs av vårdenheter på sex akutsjukhus samt vårdenheter och vårdcentraler som bedriver PNA-verksamhet i primärvården. Kvalitetssäkringsstödet innefattar bland annat utbildning, etablering, support och uppföljning av vårdens PNA-verksamhet. Att bemanna supporten är en viktig del av PNA-stödet. I PNA-supporten kommer du via telefon och mejl att hjälpa användare med felsökning och handhavande gällande metodkontroller, provanalys, instrument och dataöverföring.

Viktiga delar i arbetet är registerhållning, administration, informationsspridning, problemlösning och utredningar. Formulering av ärenden och problembeskrivning i tal och skrift samt dokumentation ingår som en del i det dagliga arbetet. Som stöd för ditt arbete har du olika IT-verktyg samt datorprogram som Excel, Word och Powerpoint. Du kommer även ha instrumentansvar som bland annat innefattar att du tillsammans med aktuella personer utformar användarinstruktioner och utbildningsmaterial. Som PNA-samordnare arbetar du i ett team tillsammans med biomedicinska analytiker, sjukhuskemister, läkare och IT-tekniker. För att lyckas med uppdraget krävs kommunikation och kontinuerlig avstämning medarbetare emellan.

PNA-sektionens personal har sin basplacering vid Karolinska Solna, Karolinska Huddinge eller Danderyds sjukhus och arbetar över Region Stockholms hela geografiska fält. Resor inom regionen är ett återkommande inslag då utbildning, installation och uppföljning oftast sker på plats hos kund. Aktuell tjänst kommer att ha sin basplacering på Danderyds sjukhus.

Vi söker 
Vi söker en kvalitetsmedveten och engagerad medarbetare med utpräglad servicekänsla. Du bör vara en god kommunikatör och ha förmåga att muntligt och skriftligt beskriva problemställningar. Du gillar dessutom problemlösning och felsökning samt uppskattar teamarbete så väl som att arbeta självständigt.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, ha god förmåga att hantera stressiga situationer, vara noggrann och ha förmåga att skapa struktur samt att du är en naturlig pedagog.  

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom Laboratoriemedicin, med fördel inom området Klinisk kemi eller Klinisk mikrobiologi.
  • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
  • God IT-vana och ha lätt för att lära dig nya IT-verktyg.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

PNA-samordnare (legitimerad biomedicinsk analytiker) till PNA-sektionen

Karolinska Universitetssjukhuset