medrek.se

PNA-samordnare till PNA-sektionen (Patient Nära Analys) på Karolinska Universitetslaboratoriet

Ansök nu

PNA-samordnare till PNA-sektionen (Patient Nära Analys) på Karolinska Universitetslaboratoriet

Vi erbjuder
Karolinska Universitetslaboratoriets PNA-sektion (PNA, Patient Nära Analyser) söker engagerad PNA-samordnare (leg. biomedicinsk analytiker).

Vi erbjuder en arbetsplats inom ett expanderande fält med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, trevligt arbetsklimat och stort engagemang.

PNA-sektionen arbetar för goda kundrelationer, hög kvalitet och ständig förbättring av patientsäkerheten inom PNA-verksamheten på sex akutsjukhus och i primärvården inom Region Stockholm  
 
Om tjänsten
Du kommer att jobba med PNA kvalitetssäkringsstöd ut mot våra kunder, vilka utgörs av avdelningar och mottagningar på sex akutsjukhus samt vårdcentraler med PNA-laboratorium i primärvården.

Du jobbar i ett team tillsammans med biomedicinska analytiker, sjukhuskemister, läkare och IT-tekniker.

För att lyckas med uppdraget krävs god kommunikation och kontinuerlig avstämning medarbetare emellan. 
 
En av dina arbetsuppgifter kommer vara att bemanna supporten som är en viktig del av PNA-stödet. I PNA-supporten kommer du via telefon att hjälpa användare med felsökning och handhavande gällande metodkontroller, instrument och dataöverföring.

Viktiga delar i arbetet är registerhållning, administration, informationsspridning, problemlösning och utredningar.

Formulering av ärenden och problembeskrivning i tal och skrift är en del i det dagliga arbetet. Som stöd för ditt arbete har du olika IT-verktyg. 
 
Med tiden kommer tjänsten även innefatta andra kundrelaterade arbetsuppgifter såsom kundansvar och instrumentansvar.  
 
PNA-sektionens personal har basplacering vid Karolinska Solna, Karolinska Huddinge eller Danderyds sjukhus och arbetar över regionens hela geografiska fält. 
 
Vi söker 
Vi söker en kvalitetsmedveten och engagerad medarbetare med utpräglad servicekänsla.

Du bör vara en god kommunikatör och ha förmåga att muntligt och skriftligt beskriva problemställningar.

Du gillar dessutom problemlösning och felsökning samt uppskattar teamarbete så väl som att arbeta självständigt. 

I rollen krävs stor noggrannhet, förmåga att skapa struktur och att kunna uttrycka sig korrekt i svenska språket.

Du skall vara en naturlig pedagog med perspektivet patienten alltid först

Kvalifikationer 
Legitimerad biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom Laboratoriemedicin, med fördel inom området Klinisk kemi eller Klinisk mikrobiologi.
 
Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du skall ha god IT-vana och ha lätt för att lära dig nya IT-verktyg. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

PNA-samordnare till PNA-sektionen (Patient Nära Analys) på Karolinska Universitetslaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset