medrek.se

logo

Poolmedarbetare till funktionshinderomsorgens grupp- och servicebostäder

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Poolmedarbetare till funktionshinderomsorgens grupp- och servicebostäder

Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv". Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum.

 

Arbetsuppgifter:

Uppdraget som poolmedarbetare innefattar att utifrån den enskildes individuella behov och förutsättningar skapa möjlighet att leva som andra i samhället genom delaktighet, självständighet och normalisering. Du ska stödja, vägleda och motivera den enskilde i det dagliga livet i syfte att bibehålla och utveckla dennes förmågor samt skapa trygghet och struktur i vardagen.

Uppdraget styrs främst av Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), Socialtjänstlagen (SoL), Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd, kommunala styrdokument samt den enskildes genomförandeplan.

Målgruppen är vuxna personer med utvecklingsstörning, förvärvad hjärnskada, autism eller autismliknande tillstånd samt personer med fysiska och psykiska nedsättningar/neuropsykiatri samt har beslut enligt LSS eller SoL.

Kvalifikationer:

Tre årig gymnasiekompetens motsvarande barn och fritidsprogrammet eller vård och omsorgsprogrammet är ett krav. B körkort erfordras .

Som person har du förmåga att ta initiativ samt samarbeta. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhet av att arbetat med personer med fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar är meriterande.

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schemaförlagd arbetstid över hela dygnet. Anställningsavtal enligt AB, bilaga D.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Arbetsgivarens referensnummer: A1143780

Upplysningar lämnas av:

Marie Sundberg under min semester 15/7-10/8 hänvisas ni att kontakta min kollega Maria Johansson
Enhetschef
Telefon: 0380-51 87 08/ Maria 0380- 518522

Facklig(a) företrädare
Facklig representant nås via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

logo
Poolmedarbetare till funktionshinderomsorgens grupp- och servicebostäder

Nässjö kommun - Socialförvaltningen