medrek.se

Projektledare/Enhetschef operation till GHP Ortho-Spine Center Skåne

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-28

Ansök nu

Projektledare/Enhetschef operation till GHP Ortho-Spine Center Skåne

Detta är vi:

Under 2021 storsatsar GHP på ett gemensamt ortopediskt och ryggkirurgiskt center i Malmö. Dagens två kliniker GHP Ortho Center Skåne och GHP Spine Center Skåne kommer tillsammans bilda en ny klinik vid Arenaområdet i Hyllie. Vi fortsätter utveckla konceptet högspecialiserad vård av bästa kvalitet och med mycket hög patientnöjdhet. Genom att bygga ett helt nytt specialistcentrum kommer vi kunna erbjuda fler patienter ett professionellt och individuellt omhändertagande.

Nu inleder vi rekryteringen till kliniken genom att söka en Projektledare/Enhetschef för operationsverksamheten. Denna roll kommer att vara en verklig nyckelposition. Inledningsvis får du möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten från grunden både vad gäller lokaler, utrustning och organisation. En viktig uppgift inledningsvis blir att bygga upp ett eget operationsteam. Därefter får du möjlighet att styra och utveckla verksamheten främst inom operationsenheten men även av kliniken som helhet då du ingår i ledningsgruppen. Vi kommer att arbeta dagtid, måndag-fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • ser en utmaning och glädje i att starta och utveckla en helt ny verksamhet. Vi tror att du har tidigare ledarerfarenhet för att klara uppdraget.

  • är operationssjuksköterska med erfarenhet av ortopedi (rygg eller protes)

  • är drivande, extrovert, affärsorienterad, självständig och trivs med att arbeta i ett högt tempo i en privat organisation

  • har en flexibel personlighet, är lösningsfokuserad och har lätt att kommunicera och samarbeta.

Gå in på vår hemsida www.ghp.se/skane för att läsa mer om oss.

Du är också mycket välkommen att kontakta vår HR-chef

Mail: ann-kersti.adolfsson@ghp.se
Telefon: 0706 04 34 98

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 700 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Ann-Kersti Adolfsson | Kontaktperson

 Skicka email  0706 04 34 98

Dela detta jobb

Projektledare/Enhetschef operation till GHP Ortho-Spine Center Skåne

GHP Specialty Care AB