medrek.se

Psykolog/psykoterapeut till Specialistmottagningen för psykiatri och beroende

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Psykolog/psykoterapeut till Specialistmottagningen för psykiatri och beroende

I ett unikt samarbete mellan vuxenpsykiatrin, socialpsykiatrin och beroendevården trampar vi upp nya stigar för patienter med fokus på stärkande individ- och gruppinsatser för ett fungerande liv.

Om oss

Välkommen till en betydelsefull roll som psykolog/psykoterapeut i en positiv och engagerad enhet. Vi på specialistmottagningen är cirka 50 engagerade medarbetare med olika kunskaper och kompetenser i sex olika team. Mottagningen är belägen i trivsamma lokaler centralt i Norrtälje.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   

Om tjänsten

Tjänsten är inriktad mot vuxna i det allmänpsykiatriska teamet med uppgift att i varierande grad svara för bedömning och psykoterapeutisk behandling samt kontakt med vårdgrannar och berörda myndigheter. Som psykolog/psykoterapeut arbetar du tillsammans med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och kuratorer. Vi erbjuder patienter psykologisk/psykoterapeutisk behandling såväl individuellt som i grupp. Arbetsgruppen samverkar dessutom över teamgränser och lägger stor vikt vid att samarbeta och utvecklas tillsammans. Utöver det kliniska arbetet är du delaktig i mottagningens utvecklingsarbete där nya idéer alltid är välkomna.  

Om dig

Du är legitimerad psykolog, psykoterapeut med erfarenhet av vuxenpsykiatriskt behandlingsarbete och har gärna intresse för, och erfarenhet av KBT eller PDT-behandling.
Du tycker att kontinuerlig utveckling av organisation och arbetssätt är stimulerande.  

Du uppskattar en god social arbetsmiljö och att ha roligt på jobbet.

Du har ett genuint engagemang och intresse för människor och har alltid patienten i fokus. 
Du är ansvarstagande, flexibel, självständig och trygg i din arbetsroll och bidrar till ett gott arbetsklimat.  

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Dela detta jobb

Psykolog/psykoterapeut till Specialistmottagningen för psykiatri och beroende

TioHundra