medrek.se

Psykolog till ANOVA

Regioner
Utgår

2021-03-15

Ansök nu

Psykolog till ANOVA

Vi erbjuder
ANOVA är en multidisciplinär verksamhet på tvärvetenskaplig grund för behandling, utveckling och forskning inom Andrologi, Sexualmedicin och Transmedicin. Vårt övergripande uppdrag är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa, sexuellt våld och att utreda och behandla personer med könsdysfori.

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer och administrativ personal. Vi samverkar omkring patienten i multidisciplinära team. Flertalet av oss har sexologisk och sexualmedicinsk kompetens.

Som medarbetare hos oss uppmanas du vara intresserad av forskning och utveckling och att delta kontinuerligt i vår interna fortbildning. Initiativ för att förbättra, utveckla och presentera nya arbetsmetoder välkomnas.

Om tjänsten
Som psykolog hos oss kommer du att arbeta huvudsakligen i transmedicinskt team tillsammans med övriga. Du ska svara för de arbetsuppgifter som är yrkesspecifika för psykolog; utredning vid könsdysfori, diagnostik och i viss mån behandling samt ge stöd enskilt och i grupp under transitionsprocessen och visst stöd till närstående.  

Du får individuell handledning av erfaren kollega samt deltar i den mottagningens externa handledning

Vi söker
Vi söker dig som:

  • hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

  • trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

  • lyhörd inför andras behov. Du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

  • gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

  • visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi välkomnar ett forskningsintresse samt lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer 
Krav: Fullgjord psykologexamen. 

Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete med transmedicin. KBT-inriktning under utbildningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera internmedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Vården är organiserad i 16 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Patientflödena är samlade i fem medicinska enheter. Temat ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Till temat finns idag kopplat ett femtiotal forskargrupper. Hos oss är alla medarbetare (ca 1200st) viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.


Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

 

 

Dela detta jobb

Psykolog till ANOVA

Karolinska Universitetssjukhuset